Notícies

Bones famílies!
Durant aquest mes hem treballat de valent, com de costum a la primavera! Pel que fa a les plantacions, durant l'abril hem plantat: enciams, bledes, ceba tendra, porros, carbassó, remolatxa, fonoll, Kale i espinacs. Ja hem plantat també els tomàquets de varietat antiga de fora de l'hivernacle. Segons les vostres recomanacions, hem fet varietat Rosa Ple, Cor de bou i Pometa Lluis Vila. També hem plantat les albergínies (negra, blanca i ratllada), pebrot verd italià i hem sembrat uns 4.000 m2 de carbassa.
Pel que fa als tractaments durant abril hem tractat un cop amb hidròxid de coure les tomaqueres i carbassoneres de dintre de l'hvernacle, ja que són més susceptibles als fongs degut a l'alta humitat de dintre.
Gràcies per llegir-nos i donar suport al projecte.
Salut i bons aliments.
Luismi, George i Míriam (I Glòria en la retaguardia)

JA TENIM TRACTORET!!!!

Estem molt contentes, bé, de fet el tenim a mitges amb la Nansa, els veïns i aquesta màquina ens farà ser molt més eficients a l'hora de fer les feines... ja hem fet algunes pràctiques i no sembla molt difícil, tot i que s'ha d'anar amb compte de no córrer massa; també hem estrenat una aixada de roda, que funciona de fabula per desherbar dintre de les files de cultius, poc a poc ens anem tecnificant!

Més articles...